We zijn deze winkel begonnen omdat ik veel vragen van mensen kreeg die op internet aan het zoeken waren naar een elektrische sigaret. Er worden zoveel verschillende producten aangeboden dat men vaak door de bomen het bos niet meer zien. Onze missie is dan ook om een eerlijk en duidelijk advies te geven over elektrische sigaretten. Natuurlijk kunnen mensen ook bij ons terecht als hun elektrische sigaret elders is aangeschaft.

Wij blijven de mensen ook ondersteunen na de aanschaf van een elektrische sigaret omdat wij van mening zijn dat de nazorg het belangrijkste deel is van het stoppen met roken.

Hiernaast geven wij ook advies en uitleg in de diverse Do It Yourself (DIY) producten. Hierbij kan men o.a. leren om zelf coils te draaien of e-liquid te maken.

Onze openingstijden zijn zo gekozen dat wij de winkel kunnen combineren met onze eigen banen, maar wij de klanten toch voldoende gelegenheid te geven om bij ons langs te kunnen komen. Naast onze standaard openingstijden kunt u altijd een afspraak met ons maken voor een alternatief tijdstip.